

ПРО БРЕНД
Маршалок – це прізвище засновників компанії, родини з багатими сімейними традиціями. Підприємство поєднує найкращі українські і європейські рецепти та сучасні технології виробництва. Вже близько 30 років ми створюємо продукцію для Вашого столу, дбаючи про її якість, натуральність та безпечність
Для цього ми:
01
Використовуємо традиційні українські рецепти і трендові європейські новинки для виробництва своєї продукції
02
Підбираємо найякісніші та найбезпечніші інгредієнти
03
Працюємо лише з надійними постачальниками сировини
04
Контролюємо всі етапи виробництва, від отримання сировини до реалізації

ІСТОРІЯ БРЕНДУ "МАРШАЛОК"



ЛИПЕНЬ 1996 РОКУ
ЗАСНУВАННЯ КОМПАНІЇ
Близько 30 років тому, у Білій Церкві народилася ідея створити особливе підприємство, яке виготовлятиме продукцію, що здатна дарувати насолоду смаку та зберігати дух найкращих сімейних і українських традицій. На початку це був невеликий переробний
цех з асортиментом до десятка видів ковбасних виробів
ПЕРША ПОЛОВИНА 2000 РОКУ
РОЗВИТОК ВИРОБНИЦТВА
КОВБАСНА ПРОДУКЦІЯ
Переїзд на новий промисловий майданчик, істотне розширення асортименту, збільшення потужності виробництва варених, варено-копчених, напівкопчених ковбас.

ДРУГА ПОЛОВИНА 2000 РОКУ
ПОЧАТОК ВИРОБНИЦТВА
НАПІВФАБРИКАТІВ
Відбулось відкриття цеху з виробництва заморожених напівфабрикатів (пельменів, вареників, котлет та іншого)

БЕРЕЗЕНЬ 2007 РОКУ
ЗАПУСК КОНДИТЕРСЬКОГО ЦЕХУ
Із відкриттям кондитерского цеху, наше підприємство почало виготовляти солодкі борошняні вироби на будь-який смак (печиво, торти, тістечка, короваї, десерти)

2010 РІК
РЕКОНСТРУКЦІЯ
КОВБАСНОГО ЦЕХУ
Проведена реконструкція ковбасного цеху, під час якої було відкрито дільницю виробництва сирокопчених ковбасних виробів.

2013 РІК
РЕКОНСТРУКЦІЯ КОНДИТЕРСЬКОГО ЦЕХУ
Унаслідок цієї реконструкції замінено застаріле обладнання на сучасне, був істотно розширений асортимент кондитерської продукції та вдосконалені процеси її виготовлення.

2016 РІК
СЕРТИФІКАЦІЯ ISO 22000: 2005
Наше підприємство пройшло сертифікацію за системою якості та безпечності у відповідності до ISO 22000: 2005. Цей міжнародний стандарт спрямований на створення систем управління безпечністю в ланцюгу виробництва, постачання і реалізації харчової продукції.

1 ПОЛОВИНА 2017 РОКУ
НОВИЙ ЕТАП У ВИРОБНИЦТВІ
КОВБАСНОЇ ПРОДУКЦІЇ
Відбулось відкриття нового потужного цеху з виробництва сирокопчених та
сиров’ялених ковбасних виробів і копченостей, який відповідає сучасним європейським вимогам. Новітнє європейське обладнання дозволило суттєво розширили асортимент сирокопчених та сиров’ялених виробів, у повній мірі забезпечити Споживачів цією продукцією.

2 ПОЛОВИНА 2017 РОКУ
СЕРТИФІКАЦІЯ FSSC 22000
Сертифікація менеджменту безпечності харчових продуктів підприємства за схемою FSSC 22000. Підтвердження втілених процесів виробництва у відповідності до європейських вимог

1 ПОЛОВИНА 2019 РІК
СЕРТИФІКАЦІЯ ISO 22000: 2018
Сертифікація підприємства згідно ISO 22000:2018. Це міжнародний стандарт, що підтверджує впроваджену систему управління безпечністю харчових продуктів


2022 - 2024 РОКУ
МЕРЕЖА ФІРМОВОЇ ТОРГІВЛІ
Створення мережі фірмової торгівлі. Відкрито 18 фірмових магазинів в усіх районах міста Біла Церква
2024 РІК
ПЕРЕХІД ДО ЕНЕРГОНЕЗАЛЕЖНОСТІ
2024 рік Підприємство розпочало перехід до енергонезалежністі завдяки відновлювальним джерелам
.png)
2 ПОЛОВИНА 2019 РОКУ
ВІДКРИТТЯ МОЛОЧНОГО ЦЕХУ
В асортименті – розсільні та тверді сири, молоко та кисломолочні напої, масло. Вся продукція виробляється за традиційними українськими технологіями для максимального збереження натурального смаку

"МАРШАЛОК" СЬОГОДНІ
.png)






ТВОРИМО ДОБРО
Добро народжується тоді, коли ти допомагаєш іншим.
Особливо, коли це люди, які насамперед
потребують підтримки.
Підприємство «Маршалок» вважає своїм обов’язком підтримувати різноманітні соціальні проєкти та ініціативи:
01
Благодійна допомога багатодітним та малозабезпеченим родинам, дитячим садкам, дитячим будинкам та ветеранським організаціям
02
Допомога військовим частинам, волонтерам, військовослужбовцям
03
Підтримка регіонального спортивного руху, театральних та музично-танцювальних колективів, проведення культурно-розважальних заходів