top of page


ВИРОБНИЦТВО
У виробництві м’ясної та ковбасної продукції застосовуємо сучасні європейські та українські технології, для напівфабрикатів – вдосконалені рецепти домашньої кухні, для кондитерських виробів – використовуємо модні тренди, для сирів та масла – традиційні крафтові технології
Наш підхід до технології та виробництва наочно підтверджується конкретними професійними принципами:
01
02
Натуральна та свіжа м’ясна сировина
Якісні харчові добавки з Європи, які пройшли
міжнародну сертифікацію.
03
Продукцію виробляють висококваліфіковані технологи з багаторічним досвідом роботи
04
Австрійське та німецьке спеціалізоване обладнання
05
Система безперервного контролю якості
на кожному етапі виробництва

НАШІ СЕРТИФІКАТИ
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|


