Ковбасні вироби варено-копчені та напівкопчені
  Категорія продуктів «Ковбасні вироби варено-копчені та напікопчені» ТМ «Маршалок» — це дивовижна географія смаку!
Передбачено термін і умови зберігання при порційному нарізанні (цілими шматками) і сервірувальному нарізанні (скибочками). Оригінальність продукції забезпечується використанням високоякісної сировини (без ГМО ), суворим дотриманням державних і міжнародних стандартів технології виробництва продуктів харчування, впровадженням власної рецептурної бази.
Перейти на сторінку із цінами Знак Української 
												грошової одиниці Гривня. На фото зображено зразки оздоблення виробів.     

Салямі "Мисливська"  в\г
Нормативний документ : ТУУ 21665784-004-99
Строк придатності та умови зберігання : при відносній вологості повітря 75% - 78% за температури не вищої ніж 6°С - не більше 15 діб, за температури від 0°С до 2°С — не більше 28 діб; упакованих під вакуумом або в середовищі інертних газів, за температури не вищої ніж 6°С: цілими батонами - не більше 28 діб, при порційному нарізанні - не більше 25 діб, при сервірувальному нарізанні - не більше 15 діб.
 
Салямі "Краківська"  в\г
Нормативний документ : ДСТУ 4435:2005
Строк придатності та умови зберігання : при відносній вологості повітря 75% - 78% в підвішеному стані за температури не вищої ніж 12°С - не більше 10 діб, за температури не вищої ніж 6°С - не більше 15 діб; упакованих під вакуумом в плівку кільцями чи батонами  за температури не вищої ніж 6°С- не більше 25 діб, при порційному нарізанні - не більше 15 діб, при сервірувальному нарізанні - не більше 12 діб.
 
 
"Московська"  в\г
Нормативний документ:ТУ У 15.1-31806583-002-2002
Термін і умови зберігання: при відносній вологості повітря 75% - 78% в підвішеному стані за температури не вищої ніж 15°С - не більше 15 діб, за температури не вищої ніж 6°С - не більше З0 діб, упакованих під вакуумом в плівку цілими батонами за температури не вищої ніж 6°С - не більше ЗО діб, при порційному нарізанні - 20діб, при сервірувальному нарізанні - не більше 12 діб.
 
  "Мисливські ковбаски" в\г 
Нормативний документ : ДСТУ 4435:2005
Строк придатності та умови зберігання : при відносній вологості повітря 75% 78% в підвішеному стані за температури не вищої ніж 12°С - 10 діб; за температури не вищої ніж 6°С - 15 діб; упакованих під вакуумом в плівку цілими виробами за температури не вищої ніж 6°С - не більше 25 діб.
 
"Одеська"  1-го г. 
Нормативний документ : ДСТУ 4435:2005
Строк придатності та умови зберігання : при відносній вологості повітря 75% - 78% в підвішеному стані за температури не вищої ніж 12°С - 10 діб; за температури не вищої ніж 6°С - 15 діб; упакованих під вакуумом в плівку кільцями чи батонами за температури не вищої ніж 6°С - не більше 25 діб, при порційному нарізанні - 15 діб, при сервірувальному нарізанні - не більше 12 діб.
 
В асортименті  
Ковбаса "Салямі Міланська" в\к в/ґ, Ковбаса «Софіївська з сиром» н\к в\г , ковбаса «Салямі Польська» н\к 1 гат.,ковбаса «Салямі Посольська» в\к в\г, ковбаса «Уманська» н\к 1 гат., ковбаса «Баликова» н\к 1 гат., ковбаса «Шинкова» н\к 1 гат., ковбаски «Біловезькі» н\к 1 гат.

 
 
 
    вул. 2а Піщана 49, м. Біла Церква, Київська обл., Україна, 09100
    тел/факс: +380 4563 66635, 98191, Email :info@marshalok.com.ua
 
 
Головна Про підприємство Продукція Прайс-лист Рецепти Партнери Карта сайту Контакти