Ковбасні вироби сирокопчені
  ТМ «Маршалок» рекомендує до столу добірні ковбасні вироби сирокопчені. Кожний продукт має свій неповторний смак. І все це завдяки апетитним інградієнтам. Це може бути твердий сир або грецький горіх, гаряча суміш перців або ароматний коньяк. Передбачено термін і умови зберігання при порційному нарізанні (цілими шматками) і сервірувальному нарізанні (скибочками).
Оригінальність продукції забезпечується використанням високоякісної сировини (без ГМО ), суворим дотриманням державних і міжнародних стандартів технології виробництва продуктів харчування ,впровадженням власної рецептурної бази. Перейти на сторінку із цінами .Знак Української 
												грошової одиниці Гривня  На фото зображено зразки оздоблення виробів.

"Президентська" в\г
Нормативний документ : ТУУ 30978685.003-2000
Строк придатності та умови зберігання : За відносної вологості повітря 75% - 78% та температури від 12°С до 15°С - 4 місяці; у вакуумній упаковці, в т.ч. модифікованому газовому середовищі за температури не вищої 6°С цілими батонами - 120 діб, при порційному нарізанні - 45 діб, при сервірувальному нарізанні - 25 діб.
 
 
"Московська"  в\г
Нормативний документ : ДСТУ 4427: 2005
Строк придатності та умови зберігання : при відносній вологості повітря 75% + 5% за температури не вищої ніж 15°С - не більше чотирьох місяців, за температури від мінус 2°С до мінус 4°С - не більше шести місяців, упакованих під вакуумом в плівку цілими батонами за температури не вищої ніж 6°С - 120 діб, при порційному нарізанні - 45 діб, при сервірувальному нарізанні - 25 діб.
 
 
"Брауншвейгська"  в\г
Нормативний документ : ДСТУ 4427: 2005
Строк придатності та умови зберігання : при відносній вологості повітря 75% + 5% за температури не вищої ніж 15°С - не більше чотирьох місяців, за температури від мінус 2°С до мінус 4°С - не більше шести місяців, упакованих під вакуумом в плівку цілими батонами за температури не вищої ніж 6°С - 120 діб, при порційному нарізанні - 45 діб, при сервірувальному нарізанні - 25 діб.
 
 
Балик "Дарницький"  в\г
Нормативний документ:ТУУ 15.1-216675447.031-2001
Строк придатності та умови зберігання : За відносної вологості повітря 75%) - 78% та температури від 0°С до 4°С - 30 діб, від 4°С до 12°С - до 15 діб; ; у вакуумній упаковці за температури від 5°С до 8°С при сервірувальній нарізці - 15 діб, при порційній нарізці - 20 діб, цілим виробом - 35 діб.
 
 
В асортименті  
 
Ковбаса «Столична» в/г, ковбаса «Сервелат» в/г, ковбаса «Єврейська» в/г, ковбаса «Італійська» в/г,  ковбаса «Баварська» в/г, ковбаса "Грецька" в\г,  ковбаса «Салямі Маршалок» в/г, ковбаса «Салямі до чаю» 1 гат., Бастурма "Класична" в\г, шийка "Королівська" в\г, філе "Янтарне" в\г.

 
 
 
    вул. 2а Піщана 49, м. Біла Церква, Київська обл., Україна, 09100
    тел/факс: +380 4563 66635, 98191, Email :info@marshalok.com.ua
 
 
Головна Про підприємство Продукція Прайс-лист Рецепти Партнери Карта сайту Контакти