Ковбасні вироби варено-копчені та напівкопчені
  Категорія продуктів «Ковбасні вироби варено-копчені та напікопчені» ТМ «Маршалок» — це дивовижна географія смаку!
Передбачено термін і умови зберігання при порційному нарізанні (цілими шматками) і сервірувальному нарізанні (скибочками). Оригінальність продукції забезпечується використанням високоякісної сировини (без ГМО ), суворим дотриманням державних і міжнародних стандартів технології виробництва продуктів харчування, впровадженням власної рецептурної бази.
Перейти на сторінку із цінами Знак Української 
												грошової одиниці Гривня . На фото зображено зразки оздоблення виробів.   

Салямі "Мисливська"  в\г
Нормативний документ : ТУУ 21665784-004-99
Строк придатності та умови зберігання : при відносній вологості повітря 75% - 78% за температури не вищої ніж 6°С - не більше 15 діб, за температури від 0°С до 2°С — не більше 28 діб; упакованих під вакуумом або в середовищі інертних газів, за температури не вищої ніж 6°С: цілими батонами - не більше 28 діб, при порційному нарізанні - не більше 25 діб, при сервірувальному нарізанні - не більше 15 діб.
 
Салямі "Краківська"  в\г
Нормативний документ : ДСТУ 4435:2005
Строк придатності та умови зберігання : при відносній вологості повітря 75% - 78% в підвішеному стані за температури не вищої ніж 12°С - не більше 10 діб, за температури не вищої ніж 6°С - не більше 15 діб; упакованих під вакуумом в плівку кільцями чи батонами  за температури не вищої ніж 6°С- не більше 25 діб, при порційному нарізанні - не більше 15 діб, при сервірувальному нарізанні - не більше 12 діб.
 
 
"Московська"  в\г
Нормативний документ:ТУ У 15.1-31806583-002-2002
Термін і умови зберігання: при відносній вологості повітря 75% - 78% в підвішеному стані за температури не вищої ніж 15°С - не більше 15 діб, за температури не вищої ніж 6°С - не більше З0 діб, упакованих під вакуумом в плівку цілими батонами за температури не вищої ніж 6°С - не більше ЗО діб, при порційному нарізанні - 20 діб, при сервірувальному нарізанні - не більше 12 діб.
 
  "Мисливські ковбаски" в\г 
Нормативний документ : ДСТУ 4435:2005
Строк придатності та умови зберігання : при відносній вологості повітря 75% 78% в підвішеному стані за температури не вищої ніж 12°С - 10 діб; за температури не вищої ніж 6°С - 15 діб; упакованих під вакуумом в плівку цілими виробами за температури не вищої ніж 6°С - не більше 25 діб.
 
"Одеська"  1-го г. 
Нормативний документ : ДСТУ 4435:2005
Строк придатності та умови зберігання : при відносній вологості повітря 75% - 78% в підвішеному стані за температури не вищої ніж 12°С - 10 діб; за температури не вищої ніж 6°С - 15 діб; упакованих під вакуумом в плівку кільцями чи батонами за температури не вищої ніж 6°С - не більше 25 діб, при порційному нарізанні - 15 діб, при сервірувальному нарізанні - не більше 12 діб.
 
В асортименті  
Ковбаса "Салямі Міланська" в\к в/ґ, Ковбаса «Софіївська з сиром» н\к в\г , ковбаса «Салямі Польська» н\к 1 гат.,ковбаса «Салямі Посольська» в\к в\г, ковбаса «Уманська» н\к 1 гат., ковбаса «Баликова» н\к 1 гат., ковбаса «Шинкова» н\к 1 гат., ковбаски «Біловезькі» н\к 1 гат.

 
 
 
    вул. 2а Піщана 49, м. Біла Церква, Київська обл., Україна, 09100
    тел/факс: +380 4563 66635, 98191, Email :info@marshalok.com.ua
 
 
Головна Про підприємство Продукція Прайс-лист Рецепти Партнери Карта сайту Контакти