М'ясні делікатеси та смажені ковбасні вироби
 ТМ «Маршалок» представляє широкий вибір м’ясних делікатесів та смажених ковбасних виробів. Рулети, балики, ошийок, буженина, шинка… Кожний із продуктів стане апетитною окрасою Вашого столу.
Передбачено термін і умови зберігання при порційному нарізанні (цілими шматками) і сервірувальному нарізанні (скибочками).
Оригінальність кожної страви забезпечується використанням високоякісної сировини (без ГМО ), суворим дотриманням державних і міжнародних стандартів технології виробництва продуктів харчування, впровадженням власної рецептурної бази. Перейти на сторінку із цінами Знак Української 
												грошової одиниці Гривня. На фото зображено зразки оздоблення виробів.

 Балик  "Марочний"  к\в  в\г
Нормативний документ : ТУУ 15.1-30978685-025-2004
Строк придатності та умови зберігання : при відносній вологості повітря 70% - 80% за температури не вищої ніж 6°С - не більше 5 діб; за температури від 0°С до 6 °С у вакуумній упаковці цілими виробами - не більше 30 діб, при порційному нарізанні - не більше 30 діб, при сервірувальному нарізанні - не більше 10 діб.
 
Буженина  "Столична" запечена   в\г
Нормативний документ : ТУУ 15.1-30978685-025-2004
Строк придатності та умови зберігання : при відносній вологості повітря 70% - 80% за температури не вищої ніж 6°С - не більше 5 діб; за температури від 0°С до 6 °С у вакуумній упаковці цілими виробами - не більше 30 діб, при порційному нарізанні - не більше 30 діб, при сервірувальному нарізанні - не більше 10 діб.
 
 
Ошийок  "Домашній" запечений  в\г 
Нормативний документ:ТУУ 15.1-30978685-025-2004
Строк придатності та умови зберігання : при відносній вологості повітря 70% - 80% за температури не вищої ніж 6°С - не більше 5 діб; за температури від 0°С до 6 °С у вакуумній упаковці цілими виробами - не більше ЗО діб, при порційному нарізанні - не більше 30 діб, при сервірувальному нарізанні - не більше 10 діб.
 
 
Рулет "Курячий"  к\в  в\г
Нормативний документ:ТУУ 15.1-30978685-006-2001
Строк придатності та умови зберігання : при відносній вологості повітря 75% - 78% за температури не вищої ніж 6°С - не більше 5 діб; за температури від 0°С до 4°С у вакуумній упаковці(в т.ч. в модифікованому газовому середовищі) цілими виробами - не більше 25 діб, при порційному нарізанні - не більше 15 діб, при сервірувальному нарізанні - не більше 10 діб.
 
 
Балик  "Сімейний"  к\в  в\г 
Нормативний документ:ТУУ 15.1-30978685-025-2004
Строк придатності та умови зберігання : при відносній вологості повітря 70% - 80%) за температури не вищої ніж 6°С - не більше 5 діб; за температури від 0°С до 6 °С у вакуумній упаковці цілими виробами - не більше 30 діб, при порційному нарізанні - не більше 30 діб, при сервірувальному нарізанні - не більше 10 діб.
 
 
Тушка курки  в\к  в\г
Нормативний документ:ТУ У 15.1-30978685-006-2001
Строк придатності та умови зберігання : при відносній вологості повітря 75% - 78% за температури не вищої ніж 6°С - не більше 3 діб; за температури від 0°С до 4°С у вакуумній упаковці(в т.ч. в модифікованому газовому середовищі) цілими виробами - не більше 15 діб.
 
 
В асортименті    

Грудинка «Банкетна» к/в в/г, реберця «Сюрприз» к/в 1/г, карбонат «Столичний» запечений в/г, грудинка "Домашня" запечена в/г, окорок "Столичний" запечений в/г, рулька "Популярна" запечена 3/г, шийка "Королівська" с/к в/г, «Курка запечена на шпажці» запечена в/г, «Кури - гриль» запечені - гриль в/г, «Окорок курячий» в/к в/г, «Крила курячі» к/в в/г, ковбаса "Домашня" смажена к\в в\г, ковбаски "Апетитні" смажені 1 гат.  
 

 
 
 
    вул. 2а Піщана 49, м. Біла Церква, Київська обл., Україна, 09100
    тел/факс: +380 4563 66635, 98191, Email :info@marshalok.com.ua
 
 
Головна Про підприємство Продукція Прайс-лист Рецепти Партнери Карта сайту Контакти